GORE-TEX® Surround™

Förbättrad ventilation runt hela foten

Med nyheten GORE-TEX® SURROUND™ utvecklas vattentäta skor ännu ett steg. Nu får du bättre ventilation i hela skon, till och med i sulan! Kvalitetsvarumärket Meindl var självklart med när den nya innovationen presenterades för marknaden våren 2015, och Meindl är ett av de varumärken som lyckats bäst med försäljningen av de innovativa modellerna fram till idag. 

 

”Eftersom kvalitetsvarumärket Meindl var först med GORE-TEX® i skor så vill vi fortsatt vara med i Gore’s innovativa utveckling av materialet”, berättar Åke Eriksson, ägare och grundare av Moxter AB som är Meindl i Sverige.

Den stora fördelen med den nya Surround-tekniken är ännu bättre komfort pga ökad ventilation i hela skon, till och med i sulan. Detta ger ändå inte avkall på vattentätheten. Du får en sko som är perfekt anpassad för varmare klimat, samt när du växlar mellan inomhus- och utomhusaktivitet.

 

Tekniken ger en ökad ventilation runt hela foten tillsammans med en bibehållen vattentäthet, vilket är materialet GORE-TEX® signum. Med en innovativ öppen sulkonstruktion tar sig vattenånga, dvs svett, lika enkelt ut genom den övre delen av skon som genom öppningarna i sulkonstruktionen

Tillsammans med Gore och utvalda starka internationella varumärken genomförde käng- och skovarumärket Meindl en stor TV-reklamkampanj våren 2015 för den innovativa och funktionella nyheten SURROUND™.