Återförsäljare

Meindl finns nära dig

Meindl finns i butiker över hela Sverige. Många återförsäljare har varit en del av Meindls framgång i Sverige sedan 1990-talet och har lika mycket hjärta för produkterna som vi har. Med personalens kunskap, engagemang och servicekänsla kan du tryggt vända dig till butiken för att prova, uppleva och köpa Meindl. 

Hitta butik

Meindl finns i både fristående butiker och stora kedjor inom skor, sport, friluftsliv och jakt samt specialiserade yrkesbutiker och ortopediverkstäder.

Butikerna finns över hela landet och på nätet. 

Välj och hitta din butik i >> Meindls återförsäljarlista.

Service till återförsäljare

Som återförsäljare till Meindl finns information och länkar på www.moxter.se

- Produktbilder, miljöbilder och logotyper för Meindl hittar du i vår bildbank**. Har du ännu inte erhållit lösenord; vänligen ta kontakt med info@moxter.se så skickar vi det till dig.

**Genom att logga in på bildbanken så godkänner du följande villkor: Bilderna får endast användas i samband med marknadsföring av respektive varumärke, får ej ändras, beskäras eller modifieras och fotografens namn ska anges i de fall ett namn framgår.

- Nedladdningsbara produktkataloger och andra publikationer finns på moxter.se.

- För POS-material, vänligen kontakta Ulrika på ulrika@moxter.se eller 063-55 66 67. 

- För övriga önskemål eller hjälp med hur du bäst säljer våra produkter, välkommen att kontakta oss på info@moxter.se eller 063-55 66 66. 

Ny återförsäljare?

Driver du butik och vill ha ett starkt kvalitetsmärke i ditt sortiment? Behöver du hjälp att välja ut vilka modeller som passar i din butik?

Välkommen att kontakta oss på 063-55 66 66 eller info@moxter.se så får vi ta del av dina idéer och visioner!