• √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur
Meindl Concept Store

Meindl Concept Store

INTE BARA EN BUTIK

Meindl Concept Store är en mötesplats med mycket värme, engagemang och kunskap. Vi har skapat ett koncept för oss som uppskattar kvalitativa och innovativa outdoor-varumärken. Vi tar hand om dig hela vägen från behov till ett lyckat köp. 

I butiken hittar du Sveriges största utbud av Meindl -kängor & skor. Vi erbjuder även stövlar i olika varianter från Nokian Footwear samt skor och stövlar från Grub´s. Du får personlig rådgivning och har möjlighet att i lugn och ro prova skor som passar just dig och dina behov. Du hittar också en fyndhörna och vårt uppskattade Återbruk med second hand skor.  Självklart bjuder vi på kaffe.

↠ Mer info om Grub´s Boots och Nokian Footwear hittar du här 

FÖRENKLA DITT SKOSÖKANDE

Oavsett om du letar efter bekväma promenadskor, vandringskängor, arbetsskor, eller slitstarka stövlar så är vårt mål att hjälpa dig att hitta rätt. Vi har ett stort utbud och både skor och kängor i olika läster (smal, normal, bred och extra bred).

GRUNDEN SITTER PÅ FÖTTERNA

Skor utgör grunden för din upplevelse och påverkar både kropp och sinne. Drivna av vår passion för funktionalitet och rätt passform erbjuder vi det bästa till dig som användare - I vardagen, på fritiden och i yrkessammanhang. Du ska inte behöva tänka på dina fötter. 

GÅVOR 

Att ge bort ett par kängor eller ett bidrag i form av presentkort är mycket uppskattat att både ge och att ta emot. Kom in till oss så hjälper vi dig att lösa gåvan. Vi har allt från strumpor, friluftsknivar, guidebäcker, prylar till det bästa för fötterna. 

Nästa steg i livet

Att ge bort hållbara steg är en mycket fin och omtänksam gåva. Du kan självklart köpa på öppet köp och ändra både modell och storlek i efterhand, ett presentkort eller överraska med ett besök till oss med personlig rådgivning. 

ÖPPETTIDER

Vi har olika öppettider beroende på säsong men vi finns oftast på plats i byggnaden så det går alltid att ringa oss och boka en besökstid utöver våra ordinarie öppettider.  Telefon: 063-391 64 03

Ordinarie öppettider: Måndag 10-16. Tisdag 10-16. Onsdag 10-16. Torsdag 10-16. 

Du hittar alltid uppdaterade öppettider för helgdagar m.m här.

UPPLEV MEINDL CONCEPT STORE I ÖSTERSUND

STÖVLAR -  VANDRINGSKÄNGOR -  JAKTKÄNGOR -  YRKESSKOR -  PROMENADSKOR -  TILLBEHÖR - ÅTERBRUK -  SECOND HAND -  FYNDHÖRNA -  EXPERTIS -  RÅDGIVNING -  KVALITET -  HANTVERK - KOMFORT -  FUNKTION -  MEINDL.SE  -  @MEINDL_SVERIGE.  

CHAUFFÖRVÄGEN 19A - ÖSTERSUND

Varmt välkommen

Moxter AB

Moxter har sedan starten 1989 funnits i Jämtland. Trots det är vi relativt okända i regionen eftersom Moxter AB framför allt är ett grossistföretag som säljer till butiker runt om i Sverige och Norden. Nu välkomnar vi alla konsumenter till vår butik Meindl Concept Store. 

Liknande artiklar