• √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur

Kvalitetsvarumärken

MEINDL CONCEPT STORE -WEBBUTIK

Välkommen till Meindl Concept Store webbutik! Här kan du upptäcka och köpa en del av det övriga sortimentet som du annars hittar i vår fysiska butik Meindl Concept Store i Östersund.

Fördelen med den fysiska butiken är helt klart expertisen. Du får hjälp att prova ut skor och kängor som passar just dig, dina behov och dina fötter. Vi som möter dig är mycket kunniga och vana att hitta lösningar. Ibland är kanske butiken lite för långt bort från dig och då passar den här webbutiken perfekt. Och kom ihåg att även om butiken är online så finns vi nära till hands för rådgivning. 063-391 64 03. info@meindl.se

↠ Vill du besöka vår fysiska butik i Östersund? Tryck här för ditt nästa utflyktsmål!

I butiken hittar du Sveriges största utbud av Meindl -kängor & skor. Vi erbjuder även stövlar i olika varianter från Nokian Footwear samt skor och stövlar från Grub´s. Du får personlig rådgivning och har möjlighet att i lugn och ro prova skor som passar just dig och dina behov. Du hittar också en fyndhörna och vårt uppskattade Återbruk med second hand-skor.  Självklart bjuder vi på kaffe.

Upptäck unika, handplockade produkter som vi tror att du kommer uppskatta lika mycket som vi gör. Meindl Concept Store är för oss som älskar Meindl och andra kvalitativa och innovativa outdoor-produkter.

VI TAR HAND OM DIG, LÅT ÄVENTYRET BÖRJA HOS OSS! VARMT VÄLKOMMEN!