• √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur

Kampfschuh Schwer

Meindl

Den senaste nyheten i yrkeskategorin! Vi välkomnar Kampfschuh Schwer - en tuff och stabil känga utrustad för dig med höga krav på stabilitet och prestanda, i yrket eller på fritiden. Har du tidigare använt Combat Extreme kan den här modellen passa dig.
4 499 kr

I lager

  • √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur
  • √ Personlig service

Produktbeskrivning

Specifikationer15

Storlekstabell

Kampfschuh Schwer är din trogna vapendragare i alla lägen. 

Kängan är fodrad med GORE-TEX® Extended Comfort Footwear som håller dig torr både inåfrån och ut. 

Yttersulan Meindl Contagrip® Trail ger extra bra grepp. Yttersulan är antistatisk, olje-, bensin och syrabeständig. Modellen tillhör Meindls kängkategorisering B/C, vilket innebär en känga som passar för tuff terräng. 

Mjukt vadderad och urtagbar Air-Active® Soft Print drysole innersula med god fukttransport som kan handtvättas i 30 grader.

Har du tidigare använt Combat Extreme kan den här modellen passa dig. 

Hitta rätt storlek

Vi rekommenderar att kängor är ca 10 mm längre än din fotlängd för att du ska få plats med t.ex. extra strumpor eller sulor och för att fötterna sväller något under en dags vandring.

Rätt strumpor

För att uppnå optimal klimatkomfort är det verkligen viktigt att välja den bästa strumpan för den avsedda användningen. GORE-TEX®-membranets funktion påverkas inte av strumporna som bärs med skon, men att bära rätt strumpa kan ha en betydande positiv inverkan på den upplevda klimatkomforten.

Leta efter rätt materialblandning: 100% bomull absorberar mycket fukt och släpper den bara mycket långsamt. Fukten förblir bredvid dina fötter och dina fötter börjar kännas kalla. Det är därför en blandning av högkvalitativ ull (t.ex. Merino) och syntetfibrer (t.ex. polyester, polyamid) är bäst.

Vårda dina skor och kängor före första användning!

Alla Meindls skor och kängor är förvisso impregnerade från fabriken, men vårdprodukterna är flyktiga. Så impregnera eller vaxa dina skor före första användning. 

För rätt skovård, se denna Guide.