• √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur

Power Walker Lady 3.0

Meindl

Power Walker Lady 3.0 är här! Uppgraderingen från den populära modellen Power Walker Lady 2.0 GTX® ger dig en ännu sportigare design med snabb snörning. En modell i Comfort fit®-serien med god plats för tår, knölar och egna iläggssulor.
2 499 kr

I lager

  • √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur
  • √ Personlig service

Produktbeskrivning

Specifikationer14

Storlekstabell

Power Walker Lady 3.0 är en sportig och modern Meindl-modell som ger dig bästa upplevelsen av dina promenader.

Modellen imponerar med sin bekväma Comfort fit®-passform som erbjuder rymligare läst och mer utrymme för tårna både på bredden och höjden.

En speciell sula utvecklades för Power Walker-serien och kännetecknas av den formade rullsulan och den bekvämt dämpande EVA-mellankilen. Profilen är lätt profilerad och har ingen uttalad häl för att garantera hög stabilitet vid gång i rullande rörelse. Tack vare GORE-TEX är Power Walker (Lady) 2.0 garanterat vattentät och håller god andning.

Hitta rätt storlek

Tänk på att luft isolerar! Välj inte för liten storlek – du ska kunna vicka och vrida på tårna i dina skor. Vi rekommenderar att lågskor är ca 5 mm längre än din fotlängd för att du ska få plats med t.ex. extra strumpor eller sulor och för att fötterna sväller något under längre promenad.

Rätt strumpor

För att uppnå optimal klimatkomfort är det verkligen viktigt att välja den bästa strumpan för den avsedda användningen. GORE-TEX®-membranets funktion påverkas inte av strumporna som bärs med skon, men att bära rätt strumpa kan ha en betydande positiv inverkan på den upplevda klimatkomforten.

Leta efter rätt materialblandning: 100% bomull absorberar mycket fukt och släpper den bara mycket långsamt. Fukten förblir bredvid dina fötter och dina fötter börjar kännas kalla. Det är därför en blandning av högkvalitativ ull (t.ex. Merino) och syntetfibrer (t.ex. polyester, polyamid) är bäst.

Vårda dina skor och kängor före första användning!

Alla Meindls skor och kängor är förvisso impregnerade från fabriken, men vårdprodukterna är flyktiga. Så impregnera eller vaxa dina skor före första användning. 

För rätt skovård, se denna Guide.