• √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur

Palermo Lady GTX®

Meindl

Nyheten Palermo Lady GTX® är en skön och snygg damsko i vaxat nubuckläder som passar dig med lite bredare fot som söker en allroundsko för vardags- och fritidsanvändning. Modellen ingår i serien Comfort Fit® vilket innebär att den har en rymligare läst och mer utrymme för tårna både på bredden och höjden. Modellen lämpar sig för promenader på bra vägar, i stadsmiljö eller parker med ingen eller lite packning på upp till 5 kg.
2 999 kr

I lager

  • √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur
  • √ Personlig service

Produktbeskrivning

Specifikationer14

Storlekstabell

Nyheten Palermo Lady GTX® är en ny modell i Meindls Comfort fit®-serie vilket innebär att den har en rymligare läst för tårna både på bredden och höjden och samtidigt ett fast hälgrepp.

GORE-TEX®-membran för 100% garanterad vattentäthet och god andning.

Extra dämpande innersula i bl.a. kork och mjuk fleece-vaddering i skon ger extra komfort. Meindl Lite Trail gummiprofilsula med EVA-dämpningskil garanterar perfekt grepp och behaglig dämpning.

Modellen tillhör Meindls kategori A lämpar sig för promenader på bra vägar, i stadsmiljö eller parker med ingen eller lite packning på upp till 5 kg.

Hitta rätt storlek

Tänk på att luft isolerar! Välj inte för liten storlek – du ska kunna vicka och vrida på tårna i dina skor. Vi rekommenderar att lågskor är ca 5 mm längre än din fotlängd för att du ska få plats med t.ex. extra strumpor eller sulor och för att fötterna sväller något under längre promenad.

Rätt strumpor

För att uppnå optimal klimatkomfort är det verkligen viktigt att välja den bästa strumpan för den avsedda användningen. GORE-TEX®-membranets funktion påverkas inte av strumporna som bärs med skon, men att bära rätt strumpa kan ha en betydande positiv inverkan på den upplevda klimatkomforten.

Leta efter rätt materialblandning: 100% bomull absorberar mycket fukt och släpper den bara mycket långsamt. Fukten förblir bredvid dina fötter och dina fötter börjar kännas kalla. Det är därför en blandning av högkvalitativ ull (t.ex. Merino) och syntetfibrer (t.ex. polyester, polyamid) är bäst.

Vårda dina skor och kängor före första användning!

Alla Meindls skor och kängor är förvisso impregnerade från fabriken, men vårdprodukterna är flyktiga. Så impregnera eller vaxa dina skor före första användning. 

För rätt skovård, se denna Guide.