• √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur

Promenadskor för herrar

Sköna skor för vardag och fritid

Upptäck Meindls imponerande utbud av bra, kvalitativa, sköna och snygga promenadskor för herrar – skor som passar både i vardagen och på fritiden. Meindl erbjuder trendiga fritidsskor som är skapade för att maximera både stil och välbefinnande. Promenadskor från Meindl har tekniska funktioner som främjar bättre hälsa och ett ökat välmående för dina fötter. Köp dina promenadskor för herrar från Meindl och upplev kombinationen av funktion och komfort.

31 produkter

Du har sett 31 av 31 produkter

Fritidsskor för ett aktivit liv

Meindls mångsidiga promenadskor är skapade för ett liv i rörelse. Oavsett om du ger dig ut på en lättare vandring, tar en uppfriskande promenad, sätter tempo i din power walk, rastar hunden eller navigerar genom arbetsdagen. Meindls promenadskor är inte bara snygga utan viktigast av är att de är sköna och skapade för att följa dig i varje steg. Promenadskor från Meindl ger dig den flexibilitet och det stöd du behöver för att möta olika aktiviteter.

Vattentäta skor med god andning

innebär att dina skor är vattentäta. GORE-TEX®-membranets unika egenskaper ger inte bara en vattentät sko, utan möjliggör även effektiv transport av fukt. Skorna står emot vatten samtidigt som de släpper igenom fukt, vilket bidrar till att skapa en behaglig miljö i dina promenadskor.

Några exempel på vattentäta promenadskor från Meindl;

Bra promenadskor gör skillnad

Att välja bra och sköna promenadskor är avgörande för din hälsa och komfort. Att investera i bra promenadskor från Meindl är inte bara en fråga om stil, utan det spelar även en nyckelroll för din hälsa och komfort. Skor som passar just dig ger långvarig komfort och stöd, minimerar risken för hälsoproblem och främjar rätt hållning. Promenadskor från Meindl är designade med hänsyn till rörelsemönster och ergonomi, vilket minimerar risken för trötthet och skador. Investera i skor av hög kvalitet för en hälsosam och bekväm livsstil.

Skor för olika årstider

Meindl erbjuder ett brett utbud av promenadskor som lämpar sig bra året om. Skor med GORE-TEX® står emot fukt och många av Meindls skor är dessutom försedda med en greppvänlig och rejäl sula. Kombinationen av bra kvalitet, vattentäthet, bra sula och stilren design gör att promenadskor från Meindl är användbara även utanför säsong.