• √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur

Activo GTX®

Meindl

Sportig och lätt promenadsko i velour/mesh för vardag och fritid. Ingår i serien Comfort Fit® vilket innebär att den har en rymligare läst och mer utrymme för tårna både på bredden och höjden. Modellen finns även som dammodell.
2 399 kr

I lager

  • √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur
  • √ Personlig service

Produktbeskrivning

Specifikationer14

Storlekstabell

Trustpilot-omdömen

Meindl Activo GTX® är lätt och smidig med Air Active Wellness sport innersula och Meindl Lite Trail yttersula. Med GORE-TEX® för 100% vattentäthet och andning.

Modellen passar dig med lite bredare fot som söker en allroundsko för fritiden.

Finns även som dammodell.

Hitta rätt storlek

Tänk på att luft isolerar! Välj inte för liten storlek – du ska kunna vicka och vrida på tårna i dina skor. Vi rekommenderar att lågskor är ca 5 mm längre än din fotlängd för att du ska få plats med t.ex. extra strumpor eller sulor och för att fötterna sväller något under längre promenad.

Rätt strumpor

För att uppnå optimal klimatkomfort är det verkligen viktigt att välja den bästa strumpan för den avsedda användningen. GORE-TEX®-membranets funktion påverkas inte av strumporna som bärs med skon, men att bära rätt strumpa kan ha en betydande positiv inverkan på den upplevda klimatkomforten.

Leta efter rätt materialblandning: 100% bomull absorberar mycket fukt och släpper den bara mycket långsamt. Fukten förblir bredvid dina fötter och dina fötter börjar kännas kalla. Det är därför en blandning av högkvalitativ ull (t.ex. Merino) och syntetfibrer (t.ex. polyester, polyamid) är bäst.

Vårda dina skor och kängor före första användning!

Alla Meindls skor och kängor är förvisso impregnerade från fabriken, men vårdprodukterna är flyktiga. Så impregnera eller vaxa dina skor före första användning. 

För rätt skovård, se denna Guide.