• √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur

Lite Trail GTX®

Meindl

Meindl Lite Trail GTX® är en lätt, stabil och bekväm sko i klassisk design och med Meindls komfort och kvalitet. Den passar för promenader och vardagsaktiviteter men även för aktiviteter av sportigare karaktär såsom powerwalk. Den passar även på jobbet/i skolan.
2 699 kr

I lager

  • √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur
  • √ Personlig service

Produktbeskrivning

Specifikationer14

Storlekstabell

Lite Trail GTX® är en sko som uppfyller många av de kriterier som krävs av en vandringssko och är en idealisk sko för vårens, sommarens och höstens alla äventyr. Den har ett brett användningsområde och ger en skön och behaglig walkingupplevelse för promenad/vandring på stig, väg och terräng som inte är så tekniskt utmanande. 

Modellen håller mycket hög kvalitet och är tillverkad i mocka och mesh med GORE-TEX® för 100% vattentäthet och god andningsförmåga. Urtagbar och tvättbar Air-Active innersula. Rejäl och vridstyv yttersula med stötdämpningsystemet EVA som ger både skön komfort och avlastning för både foten och kroppen under promenaden. 

Finns även som dammodell.

HITTA RÄTT STORLEK

Tänk på att luft isolerar! Välj inte för liten storlek – du ska kunna vicka och vrida på tårna i dina skor. Vi rekommenderar att lågskor är ca 5 mm längre än din fotlängd för att du ska få plats med t.ex. extra strumpor eller sulor och för att fötterna sväller något under längre promenad.

RÄTT STRUMPOR

För att uppnå optimal klimatkomfort är det verkligen viktigt att välja den bästa strumpan för den avsedda användningen. GORE-TEX®-membranets funktion påverkas inte av strumporna som bärs med skon, men att bära rätt strumpa kan ha en betydande positiv inverkan på den upplevda klimatkomforten.

Leta efter rätt materialblandning: 100% bomull absorberar mycket fukt och släpper den bara mycket långsamt. Fukten förblir bredvid dina fötter och dina fötter börjar kännas kalla. Det är därför en blandning av högkvalitativ ull (t.ex. Merino) och syntetfibrer (t.ex. polyester, polyamid) är bäst.

VÅRDA DINA SKOR OCH KÄNGOR FÖRE FÖRSTA ANVÄNDNING!

Alla Meindls skor och kängor är förvisso impregnerade från fabriken, men vårdprodukterna är flyktiga. Så impregnera eller vaxa dina skor före första användning. 

För rätt skovård, se denna Guide.