• √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur

Sportwax svart

Meindl

Meindls svarta Sportwax passar till alla svarta skor och kängor i skinn och används för att återfukta, mjuka upp och förlänga skinnets livslängd. Vaxet är speciellt utprovat för Meindls produkter och gör att skorna behåller sin form. Det innehåller ej några lösningsmedel som kan påverka limmet i skyddskanter och sulor.
149 kr

I lager

  • √ Snabb leverans
  • √ Fri frakt >1000 kr
  • √ Fri retur
  • √ Personlig service

Produktbeskrivning

Alla sorters skinn behöver näring för att inte torka och spricka. Vax mjukar upp och ger näring till dina skor och kängor och ger dina favoriter en längre livslängd. Använd Meindl Sportwax på alla läderdelar på skon inklusive plösen. Smörj in frekvent på rengjord sko.

Läs mer om hur du underhåller dina skor här!

Burken innehåller 80 gram svart Sportwax och passar för skor och kängor i svart skinn, alternativt om du vill få en brun sko mörkare brun (svart/brun). Har du bruna skor eller kängor kan du med fördel i stället använda ofärgat Sportwax.

Funktioner

-baserat på naturligt bivax

-ger skydd mot regn och smuts

-mjuk konsistens, gör den lätt att applicera

-ger lädret näring

-PFC-fri

Observera!

Vaxet gör en mockasko glansig och mörkare i färgen.

Värm ej vaxet! Det kommer att tränga in för djupt och därmed försämra skons andningsförmåga och bärkomfort. Vaxet gör även en mocka- eller nubucksko glansig.

Använd aldrig fett eller olja när du vårdar dina Meindl! Det dras in i lädrets porer, mjukar upp det och gör att kängan tappar sin form. Dessutom täpper det till porerna vilket försämrar kängans ventilation.
Enligt Meindl godkänns inte reklamationer för kängor som behandlats med fel skovård (t.ex. om en skyddskant lossnar).