Vi har öppnat butik!

Varmt välkommen till Meindl Concept Store 

Nu har vi byggt en Meindl-butik i våra lokaler på Chaufförvägen 19a i Lillänge Handelscentrum, Östersund. Här kan du upptäcka och köpa Meindls skor och kängor samt Moxters andra varumärken. Ta chansen att fynda varuprover, få svar på dina frågor om modeller, funktioner och produktservice, prova olika modeller och se spännande nyheter. Kom förbi och hälsa på – varmt välkomna till oss!

Ordinarie öppettider: Måndag–fredag 12:00-15:00. Extraöppet torsdag 15:00-17:00.

 

Med fokus på personlig service

I Meindl Concept Store finns mycket värme, engagemang och kunskap. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt Meindlmodell för rätt ändamål. Meindl har mer än 400 modeller i sitt produktsortiment, så någon modell passar dig! Har du redan ett par Meindl jaktkängor eller vandrarkängor? Visste du att Meindl har lika sköna lågskor och barnskor? Välkommen att prova skor, hitta tillbehör och få svar på dina frågor.

**Meindl Sverige/Moxter AB har sedan starten 1989 funnits i Jämtland. Trots det är vi relativt okända i regionen eftersom Moxter AB framför allt är ett grossistföretag som säljer till butiker runt om i Sverige och Norden. Nu välkomnar vi alla konsumenter till vår butik.