Butik i Östersund

Varmt välkommen till Meindl Concept Store 

Meindls konceptbutik i Östersund innehåller samma skosortiment som Meindl.se samt andra högkvalitativa outdoorvarumärken.
Då och då öppnar vi även upp en Outlet där du kan hitta bl.a. varuprover till riktiga fyndpriser. 

Våra öppettider:

På grund av rådande omständigheter jobbar delar av personalen hemifrån i nuläget och vi ändrar därför öppettiderna tills vidare till tisdag, onsdag och torsdag kl. 11.00–15.00. Röda dagar stängt.
Kom ihåg att du kan lägga din beställning på meindl.se och hämta ut i butiken. Vill du inte gå in – ring oss på 063-55 66 66 så lämnar vi ut ditt paket i dörren. 


Vi tar kort och Swish, men ej kontanter.

4 anledningar att besöka vår friluftsbutik:

√ Prova produkterna innan köp. Testa skor och kängor ur Sveriges bredaste sortiment av Meindl. Små, stora, smala, breda – vi har skor för alla slags fötter.
√ Lämna in dina Meindl-kängor på kängservice, reparation eller omsulning. Läs mer om omsulning/sulkassettbyte här.
√ Personlig rådgivning av kunnig personal. Vi har 30 års erfarenhet av skor och fötter och svarar på dina frågor om modeller, funktioner, produktservice m.m.
√ Inspireras inför ditt nästa äventyr!

  

Med fokus på personlig service

Hos Meindl Concept Store finns mycket värme, engagemang och kunskap. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt Meindl-modell för rätt ändamål. Meindl har mer än 400 modeller i sitt produktsortiment, så någon modell passar dig!

Här kan du i lugn och ro prova skor, kängor, stövlar, tillbehör och kompletterande utrustning från högkvalitativa varumärken, samt få tips kring vad som är bra att tänka på när du ska köpa nya vandringskängor.

Till oss är du välkommen med dina frågor oavsett om du är nybörjare eller har mycket kunskap om friluftsliv och skor sedan tidigare.

Meindl Sverige/Moxter AB har sedan starten 1989 funnits i Jämtland. Trots det är vi relativt okända i regionen eftersom Moxter AB framför allt är ett grossistföretag som säljer till butiker runt om i Sverige och Norden. Nu välkomnar vi alla konsumenter till vår butik.