M+ (erbjudanden)

 

Bra produkter som kompletterar dina kängor och skor

Vi på Meindl älskar äventyr, utmaningar och riktigt bra produkter! För att få den bästa upplevelsen är vi nyfikna på andra varumärken och kvalitetsprodukter som kan komplettera Meindlkängorna. Här presenterar vi tips och erbjudanden på produkter i samarbete med andra varumärken – bra kompletterande produkter och prylar till din Meindl-aktivitet. Ibland har vi förhandlat fram ett extra bra pris eller så tipsar vi dig om saker vi gillar. Kom ihåg att denna sida förändras allt eftersom, så för att alltid vara först att ta del våra erbjudanden och spännande tips; följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Köp ett par kängor och vinn ett par Kansas GTX®

Vi tänkte bjuda på en överraskning i kyliga februari! Alla ni som handlar ett par kängor på meindl.se under februari månad har chansen att vinna ett par Kansas GTX® – årets Meindlkänga 2017. Vinnaren av Kansaskängorna utses i mitten av mars och får dem så klart hemskickade. Vinnarens namn kommer att publiceras på Meindl Sveriges facebooksida.

Vinnaren utses av Meindl Sverige och beslutet kan ej överklagas. Köpet måste vara genomfört under februari månad. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.