M+ (erbjudanden)

 

Bra produkter som kompletterar dina kängor och skor

Vi på Meindl älskar äventyr, utmaningar och riktigt bra produkter! För att få den bästa upplevelsen är vi nyfikna på andra varumärken och kvalitetsprodukter som kan komplettera Meindlkängorna. Här presenterar vi tips och erbjudanden på produkter i samarbete med andra varumärken - bra kompletterande produkter och prylar till din Meindl-aktivitet. Ibland har vi förhandlat fram ett extra bra pris eller så tipsar vi dig om saker vi gillar. Kom ihåg att denna sida förändras allt eftersom, så för att alltid vara först att ta del våra erbjudanden och spännande tips; följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

 

ERBJUDANDE M+ MEINDL+ SOFT SCIENCE=SANT

Vi har just nu glädjen att få ge er Meindlälskare ett riktigt fint erbjudande när ni handlar på Meindl.se. Alla som köper en känga eller sko (gäller ej barnskor) på Meindl.se får ett par The Drift från SoftScience utan extra kostnad. SoftScience gör skor är mycket bekväma, är ergonomiska, lätta, har bred läst och går att användas både som toffel och sko. En riktigt bra sko att ta med på vandringen (häng dem på ryggsäcken) eller att ha som ombyte när du använt dina Meindl färdigt för dagen. Och nu får du ett eget par när du handlar här på meindl.se.

Vi kan dock inte garantera att du får den färgen du önskar då färg och storlek kan ta slut i lager. Först till kvarn gäller! Erbjudandet gäller sept 2017 och går inte att kombinera med andra erbjudanden. Välj produkt/storlek i kassan.

 

 

ERBJUDANDE JUST NU! 
10% RABATT PÅ DIGITSOLE VÄRMESULOR

Perfekt för jakt, vandring och aktiva yrken: Interaktiva och bra värmesulor från Digitsole

Just nu har vi förhandlat fram ett erbjudande till dig äventyrs- och Meindlfrälsta som passar inför höstens jakt, vandringar eller kyliga dagar på jobbet. Tillsammans med Digitsole kan vi erbjuda dig att köpa deras interaktiva värmesula Warm Series till 10% rabatt. Warm Series är en värmesula där du styr värmen med exakthet med en app i din smartphone. Den har ett integrerat batteri i sulan, är därmed fri från sladdar och kan förutom att ge värme även räkna antal steg och se vilken distans du gått.

Besök www.digitsole.se och ange koden meindl2017 i kassan och få din rabatt. Erbjudandet gäller under augusti 2017. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.