Lilla Meindlbutiken

Varmt välkommen till Lilla Meindlbutiken

Nu har vi öppnat Lilla Meindlbutiken i våra lokaler på Chaufförvägen 19a i Lillänge Handelscentrum, Östersund. Här kan du upptäcka och köpa Meindls skor och kängor samt Moxters andra varumärken. Här har du chansen att fynda varuprover, få svar på dina frågor om modeller, funktioner och produktservice, du kan prova olika modeller och se spännande nyheter. Kom förbi och hälsa på! Välkommen till oss!

Ordinarie öppettider: Måndag - Torsdag 10:00-17:00, Fredag 10.00-15.00

 

Med fokus på personlig service

I Lilla Meindlbutiken finns mycket värme, engagemang och kunskap. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt Meindlmodell för rätt ändamål. Meindl har mer än 400 modeller i sitt produktsortiment, så någon modell passar dig! Har du redan ett par Meindl jaktkängor eller vandrarkängor? Visste du att Meindl har lika sköna lågskor och barnskor? Välkommen att prova skor, hitta tillbehör och få svar på dina frågor.

Nu när julen närmar sig - passa på att köpa riktigt bra julklappar till dina nära och kära - eller till dig själv!

**Meindl Sverige/Moxter AB har sedan starten 1989 funnits i Jämtland. Trots det är vi relativt okända i regionen eftersom Moxter AB framför allt är ett grossistföretag som säljer till butiker runt om i Sverige och Norden. Nu välkomnar vi alla konsumenter till vår lilla butik.